Erectieproblemen

Man bij het water staren Pexels - erectieproblemen

Geen erectie krijgen overkomt iedere man wel eens, dit is normaal en gebeurt zo nu en dan. Vaak zijn vermoeidheid of stress de oorzaak. Maar als het jou of je partner hindert in jullie seksuele relatie doordat het je/jullie onzeker maakt, dan is het zinvol om hier hulp bij te zoeken. Mogelijk is er sprake van een erectieprobleem.

Mannen met erectieproblemen vermijden soms seks om teleurstelling te voorkomen. Iedere partner kan weer anders reageren op een man met erectieproblemen. Sommigen reageren begripvol en proberen samen een oplossing te zoeken. Sommigen denken dat zij (of hij) niet meer aantrekkelijk genoeg is, een ander is vooral teleurgesteld of boos.  

De oorzaak van erectieproblemen is vaak een combinatie van lichamelijke en psychische oorzaken.  

Bijvoorbeeld:  

Hulp bij erectieproblemen

Als je erectieproblemen hebt vind je het misschien moeilijk om hierover te praten. Toch is dit de eerste stap om met het probleem om te gaan, zowel voor jezelf als je partner. Neem gerust contact op met MIND Korrelatie. Wij bieden je hulp en advies, toegespitst op je persoonlijke situatie. Je kunt bellen, mailen, WhatsAppen en chatten.