Samenwerkingspartners

MIND Korrelatie werkt samen met verschillende organisaties en instanties. Een greep uit de vele samenwerkingspartners:

Nationale Zorgnummer

Nationale Zorgnummer logo

Het Nationale Zorgnummer is dé advieslijn over zorg of ondersteuning. U kunt vragen stellen of vertellen met wie u een appeltje te schillen heeft en waarom. U krijgt advies en helpt het Nationale Zorgnummer op te komen voor uw belangen.

www.nationalezorgnummer.nl

Dela

Dela logo

MIND Korrelatie biedt cliënten van Dela hulp, informatie en advies bij hun rouwproces.

www.dela.nl

Raad voor Rechtsbijstand

Raad voor Rechtsbijstand

MIND Korrelatie ontwikkelt samen met de Raad van Rechtsbijstand een Rechtwijzer EHBO. Het doel van de Rechtwijzer EHBO is het zo vroeg mogelijk ondersteunen van de burger bij juridische problemen. Dit om de problemen zo beperkt mogelijk te houden en conflicten te voorkomen. Tegelijkertijd wordt onderzocht of er sprake is van multiproblematiek en of er naast juridische problematiek ook sprake is van psychische of psychosociale problematiek.

Er wordt gezocht naar duurzame oplossingen, waarbij geen rechter nodig is en minder gebruik wordt gemaakt van het juridisch loket en/of juridische vervolgstappen. Voor wat betreft de psychische en psychosociale problemen wordt er doorverwezen naar MIND Korrelatie.

Bekijk de Rechtwijzer EHBO

Week van de Overgang

Week van de Overgang

Iedere vrouw komt in de overgang. De week van de overgang draagt bij aan bewustzijn bij vrouwen en het bespreekbaar maken van dit onderwerp thuis en op het werk. MIND Korrelatie biedt hulp aan vrouwen die vragen en/of problemen hebben op dit gebied.

www.weekvandeovergang.nl