Veelgestelde vragen over vragenlijst MIND Korrelatie

Er zijn geen resultaten gevonden. Controleer de spelling of probeer een andere zoekterm.

Veelgestelde vragen - Vragenlijst

MIND Korrelatie wil zorgen dat de kwaliteit van de hulpverlening (telefoongesprek, chat, app en mail) zo goed mogelijk is en blijft. Via de ervaringen van de gesprekspartners krijgt MIND Korrelatie een goed beeld van wat goed gaat en op welke punten de hulpverlening kan verbeteren.

 

Het onderzoek gaat laten zien wat MIND Korrelatie betekent voor de mensen die bellen/mailen/chatten/appen. Het is goed om dit in beeld te hebben. Door dit via het onderzoek te laten zien, kunnen we mensen die MIND Korrelatie nog niet kennen, laten weten dat we er ook voor hen zijn.

 

Hoe meer mensen aan het onderzoek meedoen, hoe meer betrouwbaar het onderzoek is.

Je doet mee door de vragenlijst anoniem in te vullen. Via de vragenlijst vragen we hoe je het contact met MIND Korrelatie hebt ervaren.

Door de vragenlijst in te vullen, help je ons om onze hulpverlening te verbeteren en straks nog meer mensen te kunnen helpen. Als er heel veel mensen de vragenlijst invullen, dat wordt het onderzoek heel betrouwbaar en overtuigend. Daarom is ook je deelname belangrijk!

 

Als je de vragenlijst invult, maak je kans op een cadeaubon van bol.com ter waarde van 25 euro. We verloten in totaal zes cadeaubonnen.

De vragenlijst is gemaakt door SEOR (een onderzoeksbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam). Zij zorgen ervoor dat je altijd onbekend blijft en dat er netjes met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Zij maken voor ons een rapport met een overzicht van alle antwoorden op de vragen. Er komen geen persoonlijke verhalen in het rapport.

  • SEOR (onderzoeksbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam) verwerkt de resultaten van de vragenlijsten en interviews in een rapport.
  • Aan de hand van de verzamelde gegevens geeft het rapport een goed beeld van de betekenis van MIND Korrelatie voor hulpvragers en professionals in de zorg.
  • Het rapport wordt door MIND Korrelatie openbaar gemaakt en toegestuurd aan belangstellenden. Het volledige rapport zal via de website van MIND Korrelatie zijn te vinden.

Heb je een andere vraag over het onderzoek. Dan kan je die stellen via de mail aan laura.akkerman@wijzijnmind.nl. Stel je de vraag liever via de telefoon, laat dat dan via de mail weten, dan word je teruggebeld.

Meer nieuws