MIND Korrelatie op TV

Opvang na televisieprogramma's

Jonge vrouw met TV Pixabay rechtenvrij

MIND Korrelatie is bij mensen al tientallen jaren bekend als organisatie die hulp biedt na televisieprogramma’s die veel emoties bij kijkers kunnen oproepen. En dat blijft de organisatie ook doen. Hieronder vind u een overzicht van programma’s die naar MIND Korrelatie verwijzen voor hulp. Dit overzicht wordt steeds aangevuld.

Maar wist u dat de meeste mensen MIND Korrelatie weten te vinden op haar reguliere bereikbaarheidstijden, namelijk maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur? Mensen die willen praten over psychische problemen zoals depressie/sombere gevoelens, angst, PTSS, verslaving en stress/burn-out, en psychosociale problemen zoals pesten, opvoedingsproblemen, relatieproblemen, seksualiteit en overlijden en rouw, kunnen gratis en anoniem met een professionele hulpverlener bellen (ma-vr van 9 tot 21 uur), chatten (ma-vr van 9 tot 20:30 uur), WhatsAppen (ma-vr van 9 tot 17:30 uur) en mailen. Hier vindt u een overzicht van onderwerpen waar mensen MIND Korrelatie zoal over kunnen bellen/chatten/appen/mailen.

Televisieprogramma’s die naar MIND Korrelatie verwijzen

De volgende televisieprogramma’s verwijzen de komende tijd naar de hulpverlening van MIND Korrelatie. Dit overzicht wordt steeds bijgevuld als er nieuwe programma’s bij komen.

  • 9 februari HUMAN NPO 3 en NPO Start: documentaire over euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden. Meer details volgen nog.
  • 27 maart KRO-NCRV 2DOC NPO 2: documentaire Puinhoop, over de zoon van een vrouw met borderline en een verzamelstoornis. Meer details volgen nog.
  • (datum nog onbekend), documentaire Alleen thuis met een dienstwapen, over een politieagent die met zware psychische klachten thuis zit en niet meer kan werken. 
  • (datum nog onbekend), film over een oudere man met een doodswens en zijn ontmoeting met een getroubleerde jonge vrouw. Er wordt verwezen naar de reguliere bereikbaarheidstijden van MIND Korrelatie via de telefoon.
  • (datum nog onbekend) VPRO: herhaling van de documentaire Jason, over een jongen die traumatherapie krijgt vanwege zijn traumatische verleden. Er wordt verwezen naar de reguliere bereikbaarheidstijden van MIND Korrelatie via de telefoon.

NB bij online items wordt er ook regelmatig naar de hulpverlening van MIND Korrelatie verwezen, en dat is dan altijd een verwijzing naar onze reguliere bereikbaarheidstijden via telefoon of chat. Ditzelfde geldt overigens ook voor herhalingen op TV (daar doen we nooit live opvang achter). 

Meer nieuws