Live chatopvang na Het Voedselgevecht

Het Voedselgevecht foto KRO-NCRV

In het programma Het Voedselgevecht van KRO-NCRV worden diverse mensen gevolgd die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren de makers mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog een lange weg te gaan hebben. MIND Korrelatie verzorgt live chatopvang na iedere aflevering.

In aflevering 1, uitgezonden op 25 oktober 2018, volgen de makers de twaalfjarige Sanne die sinds twee jaar aan anorexia nervosa lijdt. En ze volgen Wouter die aan ARFID ('avoidant/restrictive food intake disorder') lijdt.

De overige afleveringen van Het Voedselgevecht worden op donderdag 1 november, donderdag 8 november en donderdag 15 november uitgezonden bij NPO3 om 20:55 uur. Meer informatie en aflevering 1 zijn te vinden op www.npo3.nl/het-voedselgevecht/KN_1702468.

Heb jij na het zien van de uitzendingen hulp nodig of heb je hetzelfde meegemaakt en wil je hierover praten? Chat dan direct na de uitzendingen met een hulpverlener, of bel, mail, chat of app op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur naar MIND Korrelatie.

Meer nieuws