Live chatopvang na Anorexia Eetclub

Tatum Dagelet presenteert Anorexia Eetclub. Foto: NTR/Stepping Stone Producties

MIND Korrelatie verzorgt live opvang na het 6-delige NTR programma Anorexia Eetclub. In dit programma, dat wordt uitgezonden vanaf 6 november, worden zes jongeren met anorexia nervosa gevolgd die in verschillende fasen van hun herstel zitten. Ze gaan proberen om onder begeleiding van een dietiste te koken.

Uit het TROS Kompas: "De jongeren hebben alle zes therapie achter de rug of zitten er nog middenin. Door deze uitdaging aan te gaan willen Fleur, Joris, Anne, Daphne, Sanne en Stephanie laten zien hoe deze strijd hun leven bepaalt. De wil om te genezen is er, maar in hun hoofd is de eetstoornis vaak nog de baas. Presentatrice Tatum Dagelet volgt deze zes jongeren in hun dagelijkse strijd tussen de ziekte en hun wil om te herstellen."

Anorexia Eetclub wordt vanaf dinsdag 6 november uitgezonden op NPO3 om 21:20 uur. Er zijn afleveringen op 6, 13 en 27 november (20 november is er geen uitzending) en op 4, 11 en 18 december.

Heb jij na het zien van de uitzendingen hulp nodig of heb je hetzelfde meegemaakt en wil je hierover praten? Chat dan direct na de uitzendingen met een hulpverlener, of bel, mail, chat of app op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur naar MIND Korrelatie.

Meer nieuws