MIND Korrelatie bereikbaar via WhatsApp

Whatsapp

Als je met een hulpverlener van MIND Korrelatie wilt appen over psychische klachten, voeg dan het nummer 06-13863803 toe aan de contacten van je mobiele telefoon en start een gesprek. Of start een gesprek op je mobiele telefoon via de WhatsApp-knop op de homepage van deze website. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een appje versturen. Je krijgt tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30) een reactie van een hulpverlener van MIND Korrelatie.

Handig om te weten: Dit nummer kun je niet bellen en de hulpverleners van MIND Korrelatie kunnen ook geen foto’s of spraakberichten openen.

LET OP MIND Korrelatie werkt anoniem, maar ziet wel je WhatsApp-naam en telefoonnummer, tenzij je je nummer afgeschermd hebt. Om te voorkomen dat anderen (huisgenoten, familieleden, etc) je telefoon kunnen lezen, raden we je aan de push notificaties uit te zetten. Het kan soms even duren voor je (weer) een reactie krijgt in de WhatsApp. Wil je liever een aaneengesloten gesprek, dan werkt een chat of telefoongesprek het best.

Meer nieuws