Hulp na De Vrouw van een Pedofiel

De Vrouw van een Pedofiel. Foto: BNNVARA

Op woensdag 7 november 2018 om 22:55 uur zendt BNNVARA op NPO2 de Britse documentaire De Vrouw van een Pedofiel (Married to a Paedophile) uit. In deze documentaire zijn audiogeluiden te horen van interviews met twee mannen die als pedofiel veroordeeld zijn en hun vrouwen en kinderen. Acteurs 'playbacken' deze audiogeluiden, waardoor het net lijkt of zij hun verhaal vertellen. BNNVARA verwijst kijkers na de uitzending naar de bereikbaarheidstijden van MIND Korrelatie: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

BNNVARA: "Hoe ziet je leven eruit als je man plotseling wordt opgepakt en veroordeeld voor het bekijken van ontuchtelijke beelden waarin minderjarigen een rol spelen? Wat betekent het voor een gezin als de vader een pedofiel blijkt te zijn? En hoe is het voor de veroordeelde mannen zelf om na het uitzitten van hun straf het leven weer op te pakken? In ‘2Doc: De vrouw van een pedofiel’ staat het verhaal van twee vrouwen centraal. Beide vrouwen wisten helemaal van niks en moesten langs de zijlijn toekijken hoe hun partners werden opgepakt en veroordeeld voor het bezit van kinderporno."

Heb jij na het zien van de uitzending hulp nodig of heb je hetzelfde meegemaakt en wil je hierover praten? Bel, mail, chat of app op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur naar MIND Korrelatie.

Meer nieuws